Terug Regiofitness
Sportscholen in Beuningen « Regiofitness

Zoek op postcode

Meer info over Beuningen

Zoek je een sportschool in Beuningen?

Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Beuningen.

Vraag direct een gratis proefles, week- of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Beuningen. We bieden je veel keus: Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou.

  • Vergelijk eenvoudig sportscholen
  • Direct gratis fitnesspas aanvragen
  • Breed aanbod in Beuningen

Snel de juiste sportschool vinden

Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden, maar ook de foto’s en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Beuningen.

Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt. Kies je voor groepslessen Zumba of spinning of wil je alleen aan je conditie werken? Voor iedereen is er een sportschool die goed past bij je sportwensen.

Bekijk hier alle faciliteiten en proef de sfeer met filmpjes en foto’s. Zo krijg je een idee van de sportschool. Lijkt de sportschool je wat en wil je een keer kennismaken, meesporten of meekijken? Geen probleem, vraag een GRATIS DAG- OF WEEKPAS aan. Vul je gegevens in en ga gratis sporten bij een sportschool in Beuningen
8 resultaten gevonden voor regio

Curves Beuningen

30 minuten workout Curves geeft je een een complete fitness en krachttraining in slechts 30 minuten. Met ons effectieve programma kun je elke training tot 500 calorieën verbranden waarbij je...

Missing_logo Missing_logo Missing_logo Missing_logo
Big_staticmap

Julianaplein 105 6641 CS Beuningen Gelderland


Confidans

Onze lessen zijn voor jong en oud en je kan elk moment instromen. Voldoende sporten, bewegen en dansen hebben bovendien een positieve invloed op de leerprestaties, sociale en motorische ontwikkeling van...

Missing_logo Missing_logo Missing_logo
No_map_small

Schoolstraat 16 6641 DC Beuningen Gelderland


Speijers Sports

Big_staticmap

Kloosterstraat 8 6641 KW Beuningen Gelderland


Go4Fit Basic Beuningen

Missing_logo Missing_logo Missing_logo Missing_logo
Big_staticmap

Zonnebloemveld 3B, 6641 TA Beuningen, Nederland


Go4Fit Beuningen

Big_staticmap

Hadrianussingel 32, Beuningen, Nederland


Exercise Body & Mind

Big_staticmap

de Gildekamp 6018 6545 LX Nijmegen Gelderland


Eastside Performance

Big_staticmap

van Rosenburgweg 10 6537 TM Nijmegen Gelderland


Indoor Spinning Place

Big_staticmap

Tielsestraat 183 6674 AB Herveld Gelderland


Loader