Terug Regiofitness
Sportscholen in Wassenaar « Regiofitness

Zoek op postcode

Meer info over Wassenaar

Zoek je een sportschool in Wassenaar?

Maandelijks zoeken maar liefst meer dan 10.000 bezoekers via Regiofitness naar een sportschool of fitnesscentrum in hun woonplaats. Bekijk hier het overzicht van alle sportscholen en fitnesscentra in Wassenaar.

Vraag direct een gratis proefles, week- of dagpas aan of vergelijk sporscholen in Wassenaar. We bieden je veel keus: Van luxe sportfaciliteiten tot met personal trainers tot aantrekkelijk geprijsde sportscholen. De keuze is aan jou.

  • Vergelijk eenvoudig sportscholen
  • Direct gratis fitnesspas aanvragen
  • Breed aanbod in Wassenaar

Snel de juiste sportschool vinden

Een sportschool vinden is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet direct een overzicht van de sportscholen bij jou in de buurt. We tonen aanvullende informatie over faciliteiten en openingstijden, maar ook de foto’s en de klantbeoordelingen op de website zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Een sportschool die aansluit bij jouw wensen is zo geregeld bij Regiofitness! Je ziet hieronder een overzicht van sportscholen in Wassenaar.

Naast de prijzen en de sportfaciliteiten geven we je veel informatie zodat je de juiste keuze maakt. Kies je voor groepslessen Zumba of spinning of wil je alleen aan je conditie werken? Voor iedereen is er een sportschool die goed past bij je sportwensen.

Bekijk hier alle faciliteiten en proef de sfeer met filmpjes en foto’s. Zo krijg je een idee van de sportschool. Lijkt de sportschool je wat en wil je een keer kennismaken, meesporten of meekijken? Geen probleem, vraag een GRATIS DAG- OF WEEKPAS aan. Vul je gegevens in en ga gratis sporten bij een sportschool in Wassenaar
6 resultaten gevonden voor regio

Balanced World

Big_staticmap

Molenweg 16 2242 HS Wassenaar Zuid-Holland


Aerofit Healthclub

Aerofitness HealthClub is de meest complete Healthclub van wassenaar. Voor zowel uw inspanning als uw ontspanning bent u bij ons op het juiste adres. Inspanning Fitness en cardio is geschikt...

Missing_logo Missing_logo Missing_logo Missing_logo
Big_staticmap

Hofcampweg 270, 2241 KM Wassenaar, Nederland


The Keep Fit Society

Big_staticmap

Dr. Mansveltkade 1-3 2242 TZ Wassenaar Zuid-Holland


YOUR LIFE Sportsclub

YOUR LIFE sportsclub is een bijzondere fitnesscentrum in Voorschoten waar je je als lid altijd thuis voelt. Door de vriendelijke medewerkers,  het mooie pand, de ontspannende sfeer en last but...

Missing_logo Missing_logo Missing_logo Missing_logo
Big_staticmap

Industrieweg 4 2254 AE Voorschoten Zuid Holland


Goederaad Fitness

Big_staticmap

Raadhuislaan 43 2251 GA Voorschoten Zuid-Holland


Fitnesscentrum Energiek

Big_staticmap

Bloemenlaan 5a 2235 EM Valkenburg Zuid-Holland


Loader