Terug Regiofitness
MoviMiento Zwolle in Zwolle « Regiofitness

MoviMiento Zwolle in Zwolle

| Meer sportcentra »

Gemiddelde score

Uit 3 beoordelingen

9

Lees 3 beoordelingen

Maria (gaf een 9)

Nog nooit de kracht kunnen vinden om ergens te blijven hangen ,na een korte periode was ik er altijd zo weer zat van .Hier is het totaal anders .He... Lees volledige review

Ben jij op zoek naar een sportschool of fitnesscentrum in Zwolle en wil jij weten of MoviMiento Zwolle voldoet aan jouw wensen en sportieve doelstellingen?

Op Regiofitness.nl vind je informatie, reviews en de aantrekkelijkste fitness aanbiedingen van sportscholen in Zwolle. MoviMiento Zwolle heeft nog geen informatie en aanbiedingen op Regiofitness.nl.


Reviews van MoviMiento Zwolle

Maria | meer dan 4 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 8
Personeel: 9
Sfeer: 9
Hygiene: 9
Eindscore 9

"Nog nooit de kracht kunnen vinden om ergens te blijven hangen ,na een korte periode was ik er altijd zo weer zat van .Hier is het totaal anders .Het is geheel vrijblijvend dus ze zijn NIET op je geld uit of lang lopende dure contracten .Laat eerst maar zien wat je wil en kan en dan zien we wel verder..Altijd vriendelijk altijd netjes schoon en behulpzaam .Niet meer weg te denken uit mijn patroon .Super goed geregeld daar .."

Anoniem | bijna 5 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 9
Personeel: 10
Sfeer: 10
Hygiene: 9
Eindscore 10

"Ik houd eigenlijk helemaal niet van sporten maar de mensen van Movimiento en het leuke publiek, maken het toch altijd weer ontzettend leuk. Bovendien is de persoonlijke service en hulp ontzettend prettig. Het is al met al een zeer prettige sportschool"

Anoniem | bijna 5 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 9
Personeel: 9
Sfeer: 9
Hygiene: 9
Eindscore 9

"Altijd goede begeleiding, vriendelijk personeel, gezellig, een feest om naar toe te gaan."Plaats een review over MoviMiento Zwolle


captcha
algemene voorwaarden


Loader