Terug Regiofitness
Basic-Fit Tilburg in Tilburg « Regiofitness

Basic-Fit Tilburg in Tilburg

| Meer sportcentra »

Basic-Fit Tilburg - Alleen de prijs is Basic

Gemiddelde score

Uit 6 beoordelingen

5

Lees 6 beoordelingen

Vincent (gaf een 5)

Dus ik kom net terug van basic fit en kon niet wachten om deze review te plaatsen. Wat een ongelooflijk slechte organisatie! Ik loop naar binnen (a... Lees volledige review

Foto's

Small_basic-fit-tilburg-746 Small_basic-fit-tilburg-745 Small_basic-fit-tilburg-744 Small_basic-fit-tilburg-742

Openingstijden

Ma Niet bekend

Di Niet bekend

Wo Niet bekend

Do Niet bekend

Vr Niet bekend

Za Niet bekend

Zo Niet bekend

Ben jij op zoek naar een sportschool of fitnesscentrum in Tilburg en wil jij weten of Basic-Fit Tilburg voldoet aan jouw wensen en sportieve doelstellingen?

Op Regiofitness.nl vind je informatie, reviews en de aantrekkelijkste fitness aanbiedingen van sportscholen in Tilburg. Basic-Fit Tilburg heeft nog geen informatie en aanbiedingen op Regiofitness.nl.


Reviews van Basic-Fit Tilburg

Vincent | bijna 3 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 5
Personeel: 5
Sfeer: 5
Hygiene: 5
Eindscore 5

"Dus ik kom net terug van basic fit en kon niet wachten om deze review te plaatsen. Wat een ongelooflijk slechte organisatie! Ik loop naar binnen (aan de achter kant ergens achter in een donker steegje waar totaal niet duidelijk aangegeven staat waar de ingang is) Loop naar binnen waar totaal geen personeel aanwezig is. Na 5 minuten wachten komt er een oud schoonmaakstertje die 0% verstand van zaken heeft en super droog me aankijkt terwijl ik me netjes voorstel en zeg dat ik graag even wil rond kijken hoe de sportschool er van binnen uit ziet. Ik mocht even de apparaten en gewichten uit proberen en trof er een grote ongecontroleerde onverantwoorde chaos aan. Er is niemand maar dan ook niemand aanwezig die zich ook maar iets bekommerd over de gezondheid van de klanten. 80% van de mensen daar deed de oefening helemaal fout. Na afloop vraag ik waarom het is dat er geen personeel aanwezig is. Zecht ze kei droog die zijn er niet. er is maar 1 beheerder (de schoonmaakster die mensen in schrijft) en ergens achter iemand die groepslessen geeft op een slechte lachwekkende manier. Als je begeleiding wilt moet je maar betalen voor een personal trainer zij ze. dus ik vraag of ik meer informatie kon krijgen over een personal trainer en dat kon ze al niet zeggen. volgens haar is dit tegenwoordig in iedere basic fit en is dit allemaal maar logisch omdat ze goedkoop zijn. Schande! is dit waar de fitness branche naartoe gaat !? ze hebben inmiddels al 3 sportscholen in Tilburg over genomen en van wat ik van vrienden hoor is het daar ook bar en bar slecht gesteld met de organisatie. nee het draait allemaal om het geld en het welzijn van de klant is pas van toepassing als ze daar extra voor betalen. Ik fitness zelf al meer dan 5 jaar fanatiek en ben nog nooit zoiets onverantwoord slechte organisatie tegen gekomen. een dikke afrader dus."

Anoniem | bijna 5 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 8
Personeel: 10
Sfeer: 8
Hygiene: 9
Eindscore 9

"omdat ik bij diverse clubs ben geweest en dit was de beste"

Henk | ongeveer 5 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 2
Personeel: 1
Sfeer: 1
Hygiene: 2
Eindscore 2

"er zijn geen instructeurs aanwezig. mede hierdoor hangt er een zakelijke, kille sfeer. Ik weet wel hoe ik moet trainen, maar toch is het fijn om af en toe een tip te krijgen. geen aanrader dus!"

Magreet | ongeveer 5 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 1
Personeel: 1
Sfeer: 1
Hygiene: 2
Eindscore 1

"Het is veel te druk, en er is totaal geen begeleiding aanwezig. Je ziet een hoop mensen totaal verkeerd trainen en niemand die er iets van zegt. En nog maar niet te spreken over de die gasten die half uur op een toestel hangen en eigenlijk niets uitvoeren waar niets van word gezegd. "

Iris | meer dan 5 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 8
Personeel: 8
Sfeer: 7
Hygiene: 9
Eindscore 8

"Basic fit doet zijn naam eer aan, er zijn geen sauna's, zwembaden, ultra technische apparaten of grote tv schermen. Voor een laag tarief per maand kan je onbeperkt gebruik maken van alles wat je nodig hebt om lekker te sporten. Het is erg schoon en ruim en er is een groot aanbod aan apparaten. Sinds kort zijn er virtuele groepslessen die erg leuk zijn om te doen. "

Sandra (32 jaar) | ongeveer 6 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 8
Personeel: 9
Sfeer: 9
Hygiene: 9
Eindscore 9

"Basic-Fit heeft leuke gastheren en gastvrouwen en de club is altijd verzorgd en schoon en ik kan er sporten op fijn apparatuur. Ik sport om mijn conditie op peil te houden en ik werk aan mijn spieropbouw."Plaats een review over Basic-Fit Tilburg


captcha
algemene voorwaarden


Loader