Terug Regiofitness
STERK! Fysiek Trainingscentrum in Heiloo « Regiofitness

STERK! Fysiek Trainingscentrum in Heiloo

| Meer sportcentra »

Personal training op z'n best - trainen in een bijna privé-gym!

Gemiddelde score

Uit 2 beoordelingen

10

Lees 2 beoordelingen

John (gaf een 10)

Ben gestart bij STERK! vanwege rugproblemen. Linda heeft speciale lessen daarvoor, o.a. Fundamentals. Na tijdje ging het zo goed dat ik ben gestart... Lees volledige review

Foto's

Small_pt_pakket Small_dsc_0200 Small_dsc_0199 Small_dsc_0198_(1)

Openingstijden

ma 08.00 - 21.30

di 08.00 - 21.30

wo 08.00 - 21.30

do 13.00 - 21.30

vr 08.00 - 15.00

za 08.00 - 13.00

zo gesloten

Wil jij starten met fitness in Heiloo? Heb jij elke drukke sportschool in omgeving Heiloo al gezien?

Wanneer je bij mij komt trainen, kies je ervoor om daadwerkelijk sterker te worden en kies je voor een gezellige, persoonlijke en motiverende sfeer!

Onder deskundige begeleiding train je individueel of in kleine groepen en vergroot je op een verantwoorde manier de belastbaarheid van jouw lichaam. De training kan een verlengstuk zijn van de fysiotherapeutische behandelingen.

Het centrum is uniek in veel opzichten. Alle trainingen zijn alleen te volgen op afspraak, zodat alle aandacht naar de sporters en de training gaat. De kracht van het centrum ligt in de persoonlijke 'touch'.


Afbeeldingen van STERK! Fysiek Trainingscentrum

Mid_pt_pakket Mid_dsc_0200 Mid_dsc_0199 Mid_dsc_0198_(1)

Groepslessen

Pilates

Pilates is een trainingsmethode ontwikkeld door Joseph Pilates, met als doel doormiddel van kracht, flexibiliteit en bewustwording van bewegen een evenwichtig spiersysteem te creëren.
Dankzij Pilates wordt je slanker en ontwikkel je een betere controle over je lichaam door het versterken van je core spieren. De core spieren zijn je diepliggende buikspieren, de spieren die je rug stabiliseren en je bekkenbodem spieren.  Verwaarloosde spieren worden gereactiveerd en overbelaste spieren worden ontlast.


De focus van Pilates is gericht op concentratie, controle, ademhaling, ontspanning, ritme en precisie. Kwaliteit gaat voor kwantiteit, oefeningen bevatten niet veel herhalingen. Alle oefeningen moeten met precisie en controle worden uitgevoerd voor een optimaal resultaat.
 

Is Pilates iets voor mij?

Het voordeel van Pilates is dat het goed werkt voor een brede groep mensen. Dansers, atleten maar ook vrouwen die herstellen van een zwangerschap of mensen in een revalidatie proces zitten. Dankzij de stabiliserende werking van Pilates is deze trainingsvorm ook ideaal voor mensen met rugproblemen

FUNdamentals is een groepsles met gerichte mobiliserende en stabiliserende oefeningen en is speciaal ontwikkeld om kwaliteit van houding en beweging te verbeteren. Wij trainen spiergroepen in bepaalde bewegingen en houdingen zodat deze toepasbaar zijn in het dagelijks leven, effectief op de langere termijn.

HIIT staat voor High Intensity Interval Training. Sterker worden, conditie verbeteren en vet verliezen.. dat is de kracht achter deze training. Na een uitgebreide warming-up volgt er een reeks oefeningen die je op hoge intensiteit uitvoert. Elke oefening of herhaling van de oefening wordt gevolgd door een korte rustperiode. In deze rustperiode krijgt het lichaam de gelegenheid om te herstellen, zodat je de volgende oefening of herhaling weer met maximale inspanning kan uitvoeren!

Ondanks dat deze manier van trainen nu een hype is, geven wij al ruim 15 jaar deze vorm van training met fantastische resultaten! HIIT kom je in diverse uitvoeringen tegen. Wij geven de voorkeur aan eigen lichaamsgewichtoefeningen, waar wij kracht en cardio afwisselen.

Is het zwaar? Jazeker, maar alles op JOUW niveau. Of je nu een beginnende sporter of topsporter bent.. wij geven voldoende alternatieven om deze training voor iedereen een uitdaging te maken!

Faciliteiten van STERK! Fysiek Trainingscentrum

 • Missing_icon

  Altijd op afspraak sporten

 • Missing_icon

  Drankenbuffet (koffie, thee, fris)

 • Missing_icon

  Kleedkamers

 • Missing_icon

  Kluisjes

 • Missing_icon

  Voedingsdeskundige

Soorten fitness van STERK! Fysiek Trainingscentrum

 • Missing_icon

  55+

 • Missing_icon

  65+

 • Missing_icon

  Alleen of samen sporten

 • Missing_icon

  Bedrijfsfitness

 • Missing_icon

  Circuittraining

 • Missing_icon

  Functional Training

 • Missing_icon

  Groepslessen

 • Missing_icon

  Jeugd fitness

 • Missing_icon

  Krachttraining

 • Missing_icon

  Medisch fitness

 • Missing_icon

  Personal training

 • Missing_icon

  Pilates

 • Missing_icon

  Vrije gewichten


Reviews van STERK! Fysiek Trainingscentrum

John | bijna 2 jaar geleden geplaatst
Hygiene: 10
Sfeer: 10
Personeel: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Eindscore 10

"Ben gestart bij STERK! vanwege rugproblemen. Linda heeft speciale lessen daarvoor, o.a. Fundamentals. Na tijdje ging het zo goed dat ik ben gestart met Small Group Training. Mijn conditie gaat vooruit, ik word sterker en mijn rugproblemen zijn nagenoeg verdwenen. Daarnaast goede koffie! :-) "

Diana | bijna 2 jaar geleden geplaatst
Hygiene: 10
Sfeer: 10
Personeel: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Eindscore 10

"Nooit begrepen dat mensen verslaafd konden raken aan sporten.... Na enige tijd trainen bij STERK! ben ik om. Gestart met 1x per week, maar werd al snel 3x per week. Zeer professionele, deskundige en motiverende begeleiding van Linda. Kleine groepen waardoor het bijna personal training is en je zeer effectief traint. Trainen bij STERK! is zeer laagdrempelig en je voelt je bij direct op jouw gemak. Je staat nooit voor een dichte deur want je kan je van te voren via het internet opgeven voor de gewenste training. Handig! Ben nu zo enorm veel fitter, sterker, strakker en blijer! Ik wil iedereen (beginners tot topsporters) aanraden bij STERK!/Linda aan de gang te gaan!"Plaats een review over STERK! Fysiek Trainingscentrum


captcha
algemene voorwaarden


Loader