Terug Regiofitness
Aerobic Eindhoven in Eindhoven « Regiofitness

Aerobic Eindhoven in Eindhoven

| Meer sportcentra »

Aerobic Eindhoven

Aerobic Eindhoven heeft nog geen beoordelingen.
Beoordeel Aerobic Eindhoven en schrijf als eerste een review

Review plaatsen

Foto's

Small_zumba- Small_xs77_bootcamp1_2

Openingstijden

Ma Niet bekend

Di Niet bekend

Wo Niet bekend

Do Niet bekend

Vr Niet bekend

Za Niet bekend

Zo Niet bekend

Ben jij op zoek naar een sportschool of fitnesscentrum in Eindhoven en wil jij weten of Aerobic Eindhoven voldoet aan jouw wensen en sportieve doelstellingen?

Op Regiofitness.nl vind je informatie, reviews en de aantrekkelijkste fitness aanbiedingen van sportscholen in Eindhoven. Aerobic Eindhoven heeft nog geen informatie en aanbiedingen op Regiofitness.nl.


Afbeeldingen van Aerobic Eindhoven

Mid_zumba- Mid_xs77_bootcamp1_2

Groepslessen

Wat is Zumba?

Zumba is een combinatie van Aerobics en Latin Dance. In 2007 werd Zumba bekend in Amerika. Daar werd het enorm populair. In 2008 sloeg de hype over naar andere landen. Het doel van Zumba is bewegen op ritmische muziek. De dansen zijn gemakkelijk te volgen, omdat het een vereenvoudiging van verschillende Latin Dance varianten is. Zumba verstevigd de spieren in je lichaam. Door de opzet wordt tijdens de workout je hele lichaam getraind.

 Zumba maakt gebruik van muziek en dans. Verschillende Latijnse dansen staan aan de basis van Zumba, zoals bijvoorbeeld Salsa, Merengue, Coumbia en nog vele andere dansen. Het voordeel van het gebruik van deze dansen is dat het hele lichaam beweegt. En dat is juist wat Zumba zo interessant maakt.

 

Hoe werkt het?

Zumba zorgt ervoor dat je hele lichaam in beweging is. En hoewel de ene dans beter is voor bepaalde lichaamsdelen als de andere, alle spieren worden getraind en versterkt. Door de versterking van je spieren komt de verbranding van vet sneller en beter op gang. Spieren hebben immers veel energie nodig. Het is daarom goed om aan Zumba te doen als je met een dieet bezig bent. Afvallen zonder sporten heeft namelijk geen enkele zin. Voor elke 4 kilo die je afvalt, val je 1 kilo spieren af. Door de vermindering van spieren vertraagt je verbranding. Hierdoor ontstaat het zogenaamde jojo-effect. Omdat Zumba alle spieren traint is het bij uitstek geschikt om te combineren met een dieet.

 

Het Resultaat?

Hoeveel kun je afvallen met Zumba? Het antwoord is: veel! Universiteiten in Amerika hebben berekend dat je door het intensief beoefenen van Zumba tot 1.000 calorieën per uur kunt verbranden. Het grote verschil met de traditionele manier van sporten is dat Zumba dans en fitmess combineert. Je hebt plezier in je workout en hebt niet het idee met een saaie training bezig te zijn.

 


Zumba Video

http://www.zumba.nl

Bootcamp Fitness Outdoor en Indoor Het in teamverband sporten in de buitenlucht(outdoor), waarbij plezier voorop staat.(voor alle niveaus)  Een cardio en spierversterkende body workout voor alle fitness niveaus. Geen  sportschool, maar hardlopen, intervaltraining en fitness oefeningen in de buitenlucht. De fitness trainingen bestaan uito.a. hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen (o.a met dynabands,gewichtjes en het eigen lichaam ).

Faciliteiten van Aerobic Eindhoven

 • Missing_icon

  Airconditioning

 • Missing_icon

  Douches

 • Missing_icon

  Gratis Parkeren

 • Missing_icon

  Kleedkamers

Soorten fitness van Aerobic Eindhoven

 • Missing_icon

  Woman only


Er zijn nog geen reviews. Schrijf als eerste een review.


Plaats een review over Aerobic Eindhoven


captcha
algemene voorwaarden


Loader