Terug Regiofitness
Megafitness Delft in Delft « Regiofitness

Megafitness Delft in Delft

| Meer sportcentra »

Megafitness Delft biedt kwaliteit tegen een scherp tarief.

Megafitness Delft

Megafitness Delft heeft nog geen beoordelingen.
Beoordeel Megafitness Delft en schrijf als eerste een review

Review plaatsen

Foto's

Small_720 Small_721 Small_723 Small_725

Openingstijden

ma 07:00 - 23:00

di 07:00 - 23:00

wo 07:00 - 23:00

do 07:00 - 23:00

vr 07:00 - 23:00

za 08:00 - 16:00

zo 08:00 - 16:00

Oprichter/eigenaar Michiel Wiegman, ruim 25 jaar fitnessondernemer start met al zijn kennis en ervaring een 'nieuw concept' fitness voor de regio Delft onder de naam MEGAFITNESS DELFT.

Megafitness is een low cost/high quality club met vele voordelen voor de laagste prijs in de regio! Megafitness gaat terug naar de kern van het fitnessen. Megafitness doet geen concessies aan de kwaliteit van de fitnessapparatuur en cardioapparaten. Groeplessen zijn inclusief! Je hoeft hier dus niet extra voor te betalen. Klantvriendelijkheid, hygiëne en een goede sportfaciliteit staan bij Megafitness hoog in het vaandel.

Megafitness is goed bereikbaar, gelegen aan de Schieweg 89a, tegenover Makro Delft. Er is voldoende 'gratis' parkeergelegenheid aan de achterzijde van het pand waarin megafitness is gevestigd. Voor de fietsen is er een ruime fietsenstalling aan de zijde van de hoofdingang.


Abonnementen van Megafitness Delft

Daluren sporten

Inclusief groeplessen
ma t/m vrij: 07.00-16.00u + Za/Zo 08.00-16.00u

Prijs: € 10,95 per maand Inschrijfkosten: € 25,00 Opzegtermijn: 1 Contractduur: 12

Onbeperkt sporten

Inclusief groeplessen
7 dagen per week onbeperkt sporten
 

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag: 07.00-23.00 uur.

zaterdag en zondag:  08.00-16.00 uur.

 

Prijs: € 20,95 per maand Inschrijfkosten: € 25,00 Opzegtermijn: 1 Contractduur: 12

Afbeeldingen van Megafitness Delft

Mid_720 Mid_721 Mid_723 Mid_725 Mid_724 Mid_726 Mid_dsc_0199

Groepslessen

Een energieke lesvorm voor elk niveau. Leren boksen op de beat van muziek. je traint hiermee je uithoudingsvermogen, souplesse, kracht, snelheid en coördinatie. Een boks- en cardiotraining voor het hele lichaam.

Een workout voor je hele lichaam! Spierversterkende oefeningen en een intensieve conditietraining. Eenvoudig en voor iedereen toegankelijk die aan zijn lichaam wil werken! Total Body Workout is perfect voor vetverbranding, verstevigen en versterken van het lichaam en het opbouwen van je uithoudingsvermogen. In dit programma zit ook een stepsprogramma ingebouwd.

Een paar perfecte billen en dijen in een aantal makkelijke “Steps”. De ultieme steples en de snelste manier ter wereld om je billen en dijen in vorm te krijgen. In een steples bouw je een leuke choreografie op die je met lekker opzwepende muziek uitvoert! Leuke, doeltreffende bewegingen met power en geschikt voor iedereen! Steps is perfect voor vetverbranding, het opbouwen van je uithoudingsvermogen, opbouwen van je coördinatie en een hele hoop FUN!

Tae Bo is een dynamische conditietraining gebaseerd op elementen uit bekende sporten zoals:
 • Tea Kwon Do
 • Boksen
 • Zelfverdediging
 • Aerobics

Waarbij je trap- en stoottechnieken aanleert. Je bouwt zo je conditie op en je kan je weren als het nodig zou zijn. Laat daarbij nog moderne, ritmische muziek bij spelen en je hebt alle ingrediënten om je lichaam fitter te maken.

Iedereen kan Tae Bo aanleren en het bevordert de kracht, coördinatie en de lenigheid van je lichaam. Tae Bo is geen "vechtsport", het is in de eerste plaats een sport waarmee je aan je conditie werkt. Je kan het heel goed combineren met een "vechtsport", want het is een goede basis om je lichaam scherp te stellen.

Tae Bo is een uitdaging voor iedereen.

Wat is BODYSHAPE?
Een low-impact aerobicles waarbij aandacht word besteed aan het conditionele gedeelte en aan spierversterkende oefeningen. De opzwepende muziek maakt de bodyshape fun! Door de spierversterkende oefeningen wordt het spieruithoudingsvermogen groter. Ook de kracht en de lenigheid nemen toe.

De kracht van BODYSHAPE
Er wordt extra aandacht besteed aan de drie B’s: Billen-, Benen- en Buikspieren. Bodyshape is een conditietraining op muziek waarbij de nadruk ligt op spierversterkende oefeningen. Daarbij wordt ook gebruik gemaakt van materialen om de weerstand te vergroten, zoals gewichtjes en elastieken.

Voor wie is BODYSHAPE?
BODYSHAPE is voor iedereen geschikt die op muziek kan bewegen. Bodyshape is een resultaatgerichte les die zowel geschikt is voor beginners als voor gevorderden. Het is een simpele en doeltreffende workout voor het hele lichaam, zonder ingewikkelde choreografie.

Maak kennis met de originele Barbell Class. Je doet fitness oefeningen op motiverende muziek. Dit is de ideale workout voor spierversteviging, afslanken en het behoud van spiermassa. Simpel, veilig en effectief. Deze les is voor iedereen toegankelijk.

Balance is een centrale naam voor onze Pilates- en Power Yoga- en Yogalessen. Balance zorgt voor een optimale lichaamshouding en bewegingsvrijheid. De oefeningen zorgen voor meer controle in de meest instabiele delen van het lichaam en de bewuste ademhaling ondersteunt het geheel. Balance is zeker een aanrader wanneer u uw houding wilt versterken, uw spieren langer en sterker wilt maken en heerlijk wilt ontspannen door inspanning. Balance kan ook gaan over het ontdekken en ontwikkelen van levenskracht. Zowel fysiek, spiritueel en emotioneel. Balance kan een intensieve vorm van yoga zijn waar yogahoudingen zonder stoppen in een energetische flow verbonden worden. Balance bestaat uit lichamelijke en geestelijke oefeningen, die niet alleen onze gezondheid bevorderen, maar ons óók alert en ontvankelijk maken. Het zijn eigenlijk meer aanwijzingen, hoe te komen tot een bewuste beleving.

Wat is Zumba?

Zumba is een combinatie van Aerobics en Latin Dance. In 2007 werd Zumba bekend in Amerika. Daar werd het enorm populair. In 2008 sloeg de hype over naar andere landen. Het doel van Zumba is bewegen op ritmische muziek. De dansen zijn gemakkelijk te volgen, omdat het een vereenvoudiging van verschillende Latin Dance varianten is. Zumba verstevigd de spieren in je lichaam. Door de opzet wordt tijdens de workout je hele lichaam getraind.

 Zumba maakt gebruik van muziek en dans. Verschillende Latijnse dansen staan aan de basis van Zumba, zoals bijvoorbeeld Salsa, Merengue, Coumbia en nog vele andere dansen. Het voordeel van het gebruik van deze dansen is dat het hele lichaam beweegt. En dat is juist wat Zumba zo interessant maakt.

 

Hoe werkt het?

Zumba zorgt ervoor dat je hele lichaam in beweging is. En hoewel de ene dans beter is voor bepaalde lichaamsdelen als de andere, alle spieren worden getraind en versterkt. Door de versterking van je spieren komt de verbranding van vet sneller en beter op gang. Spieren hebben immers veel energie nodig. Het is daarom goed om aan Zumba te doen als je met een dieet bezig bent. Afvallen zonder sporten heeft namelijk geen enkele zin. Voor elke 4 kilo die je afvalt, val je 1 kilo spieren af. Door de vermindering van spieren vertraagt je verbranding. Hierdoor ontstaat het zogenaamde jojo-effect. Omdat Zumba alle spieren traint is het bij uitstek geschikt om te combineren met een dieet.

 

Het Resultaat?

Hoeveel kun je afvallen met Zumba? Het antwoord is: veel! Universiteiten in Amerika hebben berekend dat je door het intensief beoefenen van Zumba tot 1.000 calorieën per uur kunt verbranden. Het grote verschil met de traditionele manier van sporten is dat Zumba dans en fitmess combineert. Je hebt plezier in je workout en hebt niet het idee met een saaie training bezig te zijn.

 


Zumba Video

http://www.zumba.nl

Wat is Spinning?

Spinning is een indoor fietstraining in groepsverband onder begeleiding van een gediplomeerde spinning-instructeur. Op muziek wordt een denkbeeldig fietsparcours gereden waar alle facetten van de wielersport worden nagebootst. Je bent continue op de fiets in beweging en dus calorieën aan het verbranden. Hierdoor val je af en verbetert je conditie. Er gaat geen tijd verloren aan uitleg, spullen klaarzetten en opruimen of wachten tot anderen klaar zijn.


De voordelen van Spinning

De kracht van spinning is dat het een effectief fietsprogramma is voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of betere sportprestaties wil neerzetten. Het vetverbrandingspercentage bij spinning is erg hoog en de verbranding maakt een einde aan vet op buik, billen en benen.


Voor wie is spinning?

Spinning is echt geschikt voor iedereen: vrouw of man, jong en oud, beginner en gevorderde. Iedereen kan immers fietsen. Deelnemers kunnen de weerstand van de indoor cycle bovendien op eigen niveau afstellen. Ook zijn de indoor cycles af te stellen op jouw lichaam, zodat je altijd comfortabel kunt fietsen. De trainingen worden gegeven op opzwepende muziek, zodat je wordt gestimuleerd het maximale uit jezelf te halen voor een voldaan gevoel.

www.spinning.nl

Wat is Yoga?
Om te begrijpen wat Yoga precies is, moet je het zelf meemaken. Op het eerste gezicht lijkt Yoga slechts een serie vreemde fysieke Houdingen, die het lichaam lenig en flexibel houden. Maar na verloop van tijd zal een regelmatige beoefenaar zich bewust worden van een subtiele verandering in zijn manier van leven.

Voor wie is Yoga?
Iedereen kan Yoga beoefenen. Je hebt geen speciale uitrusting nodig; de enige vereiste is de wil om een gezonder en gelukkiger leven te leiden. De Yoga Houdingen, of Asanas, trainen elk deel van het lichaam. De daarbij horende rekoefeningen helpen bij het trainen van de spieren en gewrichten, de ruggengraat en het gehele geraamte.

Effect van Yoga
Yoga helpt niet alleen bij het verbeteren van het lichaam, maar ook bij het gezond houden van je Klieren, Zenuwen en andere interne organen. Door het loslaten van fysieke en Mentale spanningen komen er enorme hoeveelheden energie vrij. De Yoga Ademhalingsoefeningen, ook bekend als Pranayama, revitaliseren het lichaam en helpen bij het controleren van de geest, waardoor je kalmer en frisser wordt. Combineer dit met positief denken en Meditatie, en het resultaat is een verhoging van helderheid, mentale krachten en concentratie.

Als je van bewegen en spiertraining houdt, dan is Fit+ jouw ideale workout. Een combinatie van bv. Zumba, Salsa maar ook Aerobics en Sh'bam komen aan bod. Je voelt je weer helemaal fit!

Tijdens deze ultieme buik-, rug- en coretraining wordt er gebruik gemaakt van de 'Xco-trainer', een buis met een bewegende massa erin. Door de verschillende maten en gewicht kan iedereen op zijn/haar eigen niveau trainen. Op de klinkende beats van de laatste hits schud je alle stress van je af en voel je direct het effect van deze vernieuwende training.

Faciliteiten van Megafitness Delft

 • Missing_icon

  Afvalprogramma's

 • Missing_icon

  Bar / lounge

 • Missing_icon

  Douches

 • Missing_icon

  Gratis Parkeren

 • Missing_icon

  Kleedkamers

 • Missing_icon

  Kluisjes

 • Missing_icon

  Trainingsschema's

 • Missing_icon

  Voedingsdeskundige

Soorten fitness van Megafitness Delft

 • Missing_icon

  Bedrijfsfitness

 • Missing_icon

  Bodybuilding

 • Missing_icon

  Cardiofitness

 • Missing_icon

  Circuittraining

 • Missing_icon

  Fysiotherapie

 • Missing_icon

  Groepslessen

 • Missing_icon

  Krachttraining

 • Missing_icon

  Personal training

 • Missing_icon

  Pilates

 • Missing_icon

  Vechtsporten

 • Missing_icon

  Vrije gewichten

 • Missing_icon

  Yoga


Er zijn nog geen reviews. Schrijf als eerste een review.


Plaats een review over Megafitness Delft


captcha
algemene voorwaarden


Loader