Terug Regiofitness
4Sport Training Center in Alphen Aan Den Rijn « Regiofitness

4Sport Training Center in Alphen Aan Den Rijn

| Meer sportcentra »

Persoonlijk, Professioneel en Plezier!

Gemiddelde score

Uit 1 beoordeling

10

Lees 1 beoordeling

Willem de Groot (gaf een 10)

Ik ben blij dat ik eindelijk een sportschool heb gevonden waar ik me op mijn plek ben. Dat er naar me wordt om gekeken en om de 2 maanden mijn sche... Lees volledige review

Foto's

Openingstijden

ma Van 08:00 tot 22:00 geopend

di Van 08:00 tot 22:00 geopend

wo Van 08:00 tot 22:00 geopend

do Van 08:00 tot 22:00 geopend

vr Van 08:00 tot 21:00 geopend

za Van 09:00 tot 13:00 geopend

zo Van 09:00 tot 13:00 geopend

Met passie voor sport, fitness, voeding en training wordt 4Sport Training Center met veel enthousiasme gerund door een jong en energiek team.

4Sport Training Center typeert zich door een persoonlijke aanpak, laagdrempeligheid en veel enthousiasme. Een sportcentrum waar iedereen welkom is en zich thuis zal voelen. Er worden verschillende groepslessen voor binnen en buiten aangeboden, zoals Shape, Pole Fitness, Pump4Power, BootCamp, Kickboksen, Stay-Fit, BBBB, Core stability, Hardlooptraining, Spinning, Yoga, Pilates, Bootcamp4Kids en meer.

Bij 4Sport is er altijd aandacht voor de sporter en de specifieke manier van sporten en trainen die bij jou past. Tijdens het trainen in eigen tempo of tijdens een groepsles kan er gerekend worden op professionele begeleiding van het 4Sport team waarbij gelet wordt op houding en inzet.

Dit alles gebeurt in een nauwe samenwerking met de fysiotherapeuten van  Rayer Healthcare.

De eerste training of groepsles is altijd gratis. We zien je hopelijk snel bij

4SPORT TRAINING CENTER!


Abonnementen van 4Sport Training Center

10 RITTENKAART

€ 99,- per 14 weken 

Prijs: € 99,00 per maand Inschrijfkosten: € 45,00 Opzegtermijn: uiterlijk 4 weken vóór de einddatum Contractduur: 14 weken

1 JAAR ONBEPERKT

€ 34,95 per 4 weken 

Bij vooruitbetaling van een 1 jarig abonnement onbeperkt van €425,00 ontvang je 4 weken extra gratis!

Prijs: € 34,95 per maand Inschrijfkosten: € 45,00 Opzegtermijn: uiterlijk 4 weken vóór de einddatum Contractduur: 1 Jaar

2 JAAR ONBEPERKT

€ 29,95 per 4 weken

Bij vooruitbetaling van een 2 jarig abonnement onbeperkt van €745,00 ontvang je 8 weken extra gratis!

Prijs: € 29,95 per maand Inschrijfkosten: € 45,00 Opzegtermijn: uiterlijk 4 weken vóór de einddatum Contractduur: 2 Jaar

12 WEKEN MEDISCH

Voor wanneer je vanuit de fysiotherapie van Rayer Healthcare (bevindt zich in het zelfde gebouw) komt waarmee 4Sport samenwerkt.

Prijs in overleg mogelijk bij doorverwijzing van Rayer Healthcare.

Prijs: In overleg mogelijk bij doorverwijzing van Rayer Healthcare per maand Inschrijfkosten: € 0,00 Opzegtermijn: uiterlijk 4 weken vóór de einddatum Contractduur: 12 Weken

12 RITTEN ZWEMMEN

Banen zwemmen in Zwembad De Hoorn en Club Aquarijn is met 4Sport mogelijk.

12 ritten voor € 34,95 – opwaarderen € 30,- – inschrijven

Prijs: € 34,95 per maand Inschrijfkosten: € 0,00 Opzegtermijn: n.v.t. Contractduur: n.v.t.

1 JAAR DALUREN

€ 19,95 per 4 weken

De daluren zijn van maandag t/m vrijdag, tussen 12:00 en 18:00 uur.

Prijs: € 19,95 per maand Inschrijfkosten: € 45,00 Opzegtermijn: uiterlijk 4 weken vóór de einddatum Contractduur: 1 Jaar

4 WEKEN ONBEPERKT

€ 45,- per 4 weken

Prijs: € 45,00 per maand Inschrijfkosten: € 45,00 Opzegtermijn: uiterlijk 4 weken vóór de einddatum Contractduur: 4 Weken

12 WEKEN KIDS

€ 55,- per 12 weken

Prijs: € 55,00 per maand Inschrijfkosten: € 45,00 Opzegtermijn: uiterlijk 4 weken vóór de einddatum Contractduur: 12 Weken

Groepslessen

Wat is Yoga?
Om te begrijpen wat Yoga precies is, moet je het zelf meemaken. Op het eerste gezicht lijkt Yoga slechts een serie vreemde fysieke Houdingen, die het lichaam lenig en flexibel houden. Maar na verloop van tijd zal een regelmatige beoefenaar zich bewust worden van een subtiele verandering in zijn manier van leven.

Voor wie is Yoga?
Iedereen kan Yoga beoefenen. Je hebt geen speciale uitrusting nodig; de enige vereiste is de wil om een gezonder en gelukkiger leven te leiden. De Yoga Houdingen, of Asanas, trainen elk deel van het lichaam. De daarbij horende rekoefeningen helpen bij het trainen van de spieren en gewrichten, de ruggengraat en het gehele geraamte.

Effect van Yoga
Yoga helpt niet alleen bij het verbeteren van het lichaam, maar ook bij het gezond houden van je Klieren, Zenuwen en andere interne organen. Door het loslaten van fysieke en Mentale spanningen komen er enorme hoeveelheden energie vrij. De Yoga Ademhalingsoefeningen, ook bekend als Pranayama, revitaliseren het lichaam en helpen bij het controleren van de geest, waardoor je kalmer en frisser wordt. Combineer dit met positief denken en Meditatie, en het resultaat is een verhoging van helderheid, mentale krachten en concentratie.

Wat is BODYSHAPE?
Een low-impact aerobicles waarbij aandacht word besteed aan het conditionele gedeelte en aan spierversterkende oefeningen. De opzwepende muziek maakt de bodyshape fun! Door de spierversterkende oefeningen wordt het spieruithoudingsvermogen groter. Ook de kracht en de lenigheid nemen toe.

De kracht van BODYSHAPE
Er wordt extra aandacht besteed aan de drie B’s: Billen-, Benen- en Buikspieren. Bodyshape is een conditietraining op muziek waarbij de nadruk ligt op spierversterkende oefeningen. Daarbij wordt ook gebruik gemaakt van materialen om de weerstand te vergroten, zoals gewichtjes en elastieken.

Voor wie is BODYSHAPE?
BODYSHAPE is voor iedereen geschikt die op muziek kan bewegen. Bodyshape is een resultaatgerichte les die zowel geschikt is voor beginners als voor gevorderden. Het is een simpele en doeltreffende workout voor het hele lichaam, zonder ingewikkelde choreografie.

Wat is Spinning?

Spinning is een indoor fietstraining in groepsverband onder begeleiding van een gediplomeerde spinning-instructeur. Op muziek wordt een denkbeeldig fietsparcours gereden waar alle facetten van de wielersport worden nagebootst. Je bent continue op de fiets in beweging en dus calorieën aan het verbranden. Hierdoor val je af en verbetert je conditie. Er gaat geen tijd verloren aan uitleg, spullen klaarzetten en opruimen of wachten tot anderen klaar zijn.


De voordelen van Spinning

De kracht van spinning is dat het een effectief fietsprogramma is voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of betere sportprestaties wil neerzetten. Het vetverbrandingspercentage bij spinning is erg hoog en de verbranding maakt een einde aan vet op buik, billen en benen.


Voor wie is spinning?

Spinning is echt geschikt voor iedereen: vrouw of man, jong en oud, beginner en gevorderde. Iedereen kan immers fietsen. Deelnemers kunnen de weerstand van de indoor cycle bovendien op eigen niveau afstellen. Ook zijn de indoor cycles af te stellen op jouw lichaam, zodat je altijd comfortabel kunt fietsen. De trainingen worden gegeven op opzwepende muziek, zodat je wordt gestimuleerd het maximale uit jezelf te halen voor een voldaan gevoel.

www.spinning.nl

Pilates

Pilates is een trainingsmethode ontwikkeld door Joseph Pilates, met als doel doormiddel van kracht, flexibiliteit en bewustwording van bewegen een evenwichtig spiersysteem te creëren.
Dankzij Pilates wordt je slanker en ontwikkel je een betere controle over je lichaam door het versterken van je core spieren. De core spieren zijn je diepliggende buikspieren, de spieren die je rug stabiliseren en je bekkenbodem spieren.  Verwaarloosde spieren worden gereactiveerd en overbelaste spieren worden ontlast.


De focus van Pilates is gericht op concentratie, controle, ademhaling, ontspanning, ritme en precisie. Kwaliteit gaat voor kwantiteit, oefeningen bevatten niet veel herhalingen. Alle oefeningen moeten met precisie en controle worden uitgevoerd voor een optimaal resultaat.
 

Is Pilates iets voor mij?

Het voordeel van Pilates is dat het goed werkt voor een brede groep mensen. Dansers, atleten maar ook vrouwen die herstellen van een zwangerschap of mensen in een revalidatie proces zitten. Dankzij de stabiliserende werking van Pilates is deze trainingsvorm ook ideaal voor mensen met rugproblemen

Wat is Polefitness?groepsles_polefitness

Het Pole fitness® programma is gebaseerd op het training schema dat polechampion Denise Mulder gebruikte ter voorbereiding op wedstrijden in de Verenigde Staten. De kern van het Pole fitness® programma bestaat uit de paaltechnieken. In het uitvoeren van deze technieken wordt een groot aantal spieren getraind op kracht, krachtuithoudings-vermogen en spiercoordinatie. Leer de meest spectaculaire technieken en voel je fitter en sterker worden met deze high-impact workout. Vaak doe je ook oefeningen naast de paal. Zo krijg je een complete work-out.Paaldansen als work-out

Vaak doe je ook oefeningen naast de paal. Zo krijg je een complete work-out. Waar andere fitnessvormen zich vaak richten op bepaalde spiergroepen, speelt bij polefitness de coördinatie tussen de verschillende spieren een grote rol. Daarbij worden technieken uit het traditionele paaldansen gecombineerd met gogo-aerobics, gogodansen in aerobicsstijl.

 

Voor wie is Polefitness?

Voor iedere vrouw die van sporten houdt en op zoek is naar een nieuwe vorm van trainen. Polefitness is in principe voor iedereen geschikt. De technieken die worden aangeleerd lijken vaak complex en moeilijk uit te voeren, daardoor zijn deze moves ook zo indrukwekkend om naar te kijken! Toch is het voor iedere vrouw te doen. Natuurlijk moet je wel bezitten over een flinke portie uithoudingsvermogen!

 

Hoe werkt Polefitness?

Waar andere fitnessvormen zich vaak richten op bepaalde spiergroepen, speelt bij polefitness de coördinatie tussen de verschillende spieren een grote rol. Daarbij worden technieken uit het traditionele paaldansen gecombineerd met gogo-aerobics, gogodansen in aerobicsstijl. Tijdens de uitvoering van de paaltechnieken wordt een groot aantal spieren effectief getraind, zoals biceps, triceps, schouders, buik- en rugspieren, en nog veel meer. Er wordt niet alleen op kracht getraind, maar ook op krachtuithoudings-vermogen en coordinatie. Op het basis niveau van de Pole fitness training oefenen we technieken, die de spieren licht belasten. Op deze manier worden de spieren opgebouwd, en bereiden we deze voor op de meer gevorderde (en zwaardere) technieken. Het leren beheersen van deze technieken geeft zeer veel voldoening bij de deelneemsters.

www.polefitness.nl

Wat is Zumba?

Zumba is een combinatie van Aerobics en Latin Dance. In 2007 werd Zumba bekend in Amerika. Daar werd het enorm populair. In 2008 sloeg de hype over naar andere landen. Het doel van Zumba is bewegen op ritmische muziek. De dansen zijn gemakkelijk te volgen, omdat het een vereenvoudiging van verschillende Latin Dance varianten is. Zumba verstevigd de spieren in je lichaam. Door de opzet wordt tijdens de workout je hele lichaam getraind.

 Zumba maakt gebruik van muziek en dans. Verschillende Latijnse dansen staan aan de basis van Zumba, zoals bijvoorbeeld Salsa, Merengue, Coumbia en nog vele andere dansen. Het voordeel van het gebruik van deze dansen is dat het hele lichaam beweegt. En dat is juist wat Zumba zo interessant maakt.

 

Hoe werkt het?

Zumba zorgt ervoor dat je hele lichaam in beweging is. En hoewel de ene dans beter is voor bepaalde lichaamsdelen als de andere, alle spieren worden getraind en versterkt. Door de versterking van je spieren komt de verbranding van vet sneller en beter op gang. Spieren hebben immers veel energie nodig. Het is daarom goed om aan Zumba te doen als je met een dieet bezig bent. Afvallen zonder sporten heeft namelijk geen enkele zin. Voor elke 4 kilo die je afvalt, val je 1 kilo spieren af. Door de vermindering van spieren vertraagt je verbranding. Hierdoor ontstaat het zogenaamde jojo-effect. Omdat Zumba alle spieren traint is het bij uitstek geschikt om te combineren met een dieet.

 

Het Resultaat?

Hoeveel kun je afvallen met Zumba? Het antwoord is: veel! Universiteiten in Amerika hebben berekend dat je door het intensief beoefenen van Zumba tot 1.000 calorieën per uur kunt verbranden. Het grote verschil met de traditionele manier van sporten is dat Zumba dans en fitmess combineert. Je hebt plezier in je workout en hebt niet het idee met een saaie training bezig te zijn.

 


Zumba Video

http://www.zumba.nl

Bootcamp


Bootcamp trainingen zijn een afgeleide van de zware fysieke trainingen voor soldaten in het leger. Bootcamp trainingen vinden buiten plaats in parken aan het strand of zelf in stedelijke gebieden.


Bootcamp trainingen zijn zeer efficiënt voor hart en spieren omdat je het hele lichaam gebruikt en snel oefeningen met elkaar afwisselt zonder veel rust te nemen. Bootcamp trainingen omvatten gymnastiek oefeningen zoals push-ups, jumping jacks, crunches en andere lichaamsgewicht oefeningen. Bootcamp is een uitdaging waarbij je met je lichaam tot het uiterste gaat.


Bootcamp is een geweldige manier om in groepsverband en in de buitenlucht veel calorieën te verbranden. Alle spieren in je lichaam efficiënt in een korte tijd te trainen. Doordat elke oefening anders is en er gebruik gemaakt kan worden van diverse trainingsmaterialen, hoef je je niet te vervelen en is bootcamp leuk om te doen.

Faciliteiten van 4Sport Training Center

 • Missing_icon

  Afvalprogramma's

 • Missing_icon

  Airconditioning

 • Missing_icon

  Douches

 • Missing_icon

  Gratis Parkeren

 • Missing_icon

  Kleedkamers

 • Missing_icon

  Kluisjes

 • Missing_icon

  Trainingsschema's

 • Missing_icon

  Voedingsdeskundige

 • Missing_icon

  Wifi

Soorten fitness van 4Sport Training Center

 • Missing_icon

  55+

 • Missing_icon

  65+

 • Missing_icon

  Alleen of samen sporten

 • Missing_icon

  Bedrijfsfitness

 • Missing_icon

  Buiten sporten

 • Missing_icon

  Cardiofitness

 • Missing_icon

  Circuittraining

 • Missing_icon

  Functional Training

 • Missing_icon

  Fysiotherapie

 • Missing_icon

  Groepslessen

 • Missing_icon

  Jeugd fitness

 • Missing_icon

  Kinesis

 • Missing_icon

  Krachttraining

 • Missing_icon

  Medisch fitness

 • Missing_icon

  Personal training

 • Missing_icon

  Pilates

 • Missing_icon

  Vechtsporten

 • Missing_icon

  Vrije gewichten

 • Missing_icon

  Yoga


Reviews van 4Sport Training Center

Willem de Groot | meer dan 3 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 10
Personeel: 10
Sfeer: 10
Hygiene: 10
Eindscore 10

"Ik ben blij dat ik eindelijk een sportschool heb gevonden waar ik me op mijn plek ben. Dat er naar me wordt om gekeken en om de 2 maanden mijn schema wordt aangepast. Het is er erg schoon. Ja, ik ben zeer tevreden."Plaats een review over 4Sport Training Center


captcha
algemene voorwaarden


Loader