Terug Regiofitness
Basic-Fit Almere in Almere « Regiofitness

Basic-Fit Almere in Almere

| Meer sportcentra »

Basic-Fit Almere - Alleen de prijs is Basic

Gemiddelde score

Uit 5 beoordelingen

9

Lees 5 beoordelingen

Anoniem (gaf een 10)

Heel prettige sfeer, niks tegen elkaar opbieden.Gewoon lekker relaxt. Lees volledige review

Foto's

Small_basic-fit-almere-105 Small_basic-fit-almere-110 Small_basic-fit-almere-109 Small_basic-fit-almere-107

Openingstijden

Ma Niet bekend

Di Niet bekend

Wo Niet bekend

Do Niet bekend

Vr Niet bekend

Za Niet bekend

Zo Niet bekend

Ben jij op zoek naar een sportschool of fitnesscentrum in Almere en wil jij weten of Basic-Fit Almere voldoet aan jouw wensen en sportieve doelstellingen?

Op Regiofitness.nl vind je informatie, reviews en de aantrekkelijkste fitness aanbiedingen van sportscholen in Almere. Basic-Fit Almere heeft nog geen informatie en aanbiedingen op Regiofitness.nl.


Reviews van Basic-Fit Almere

Anoniem | bijna 5 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 9
Personeel: 10
Sfeer: 9
Hygiene: 10
Eindscore 10

"Heel prettige sfeer, niks tegen elkaar opbieden.Gewoon lekker relaxt."

Anoniem | ongeveer 5 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 9
Personeel: 10
Sfeer: 9
Hygiene: 9
Eindscore 9

"Omdat ze de moeite nemen om zich te bekommeren over je, je richtlijnen geven, altijd tijd hebben voor je.prettige samenwerking."

Jolanda | ongeveer 5 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 10
Personeel: 10
Sfeer: 10
Hygiene: 10
Eindscore 10

"Ik ben sinds kort bij Basic-Fit in Almere Buiten. Wat me op valt is dat de sfeer ontzettend leuk is, het is er schoon en alles is mooi ruim opgezet. Sinds kort zijn er virtuele lesuren in de zaal en ook spinning. Dat was waar ik naar op zoek was! Doordat er niet fysiek lesgegeven wordt is er ieder uur een andere les in de groepszaal. En spinning kun je op ieder moment doen, fantastisch! De medewerkers achter de balie zijn allemaal even vriendelijk, hebben veel humor en leggen alles goed uit! Toppie!!!!!"

Ivo (45 jaar) | meer dan 6 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 8
Personeel: 8
Sfeer: 8
Hygiene: 8
Eindscore 8

"Ik train om mijn conditie en lichaam te verbeteren. Ik vind Basic-Fit laagdrempelig, het is er niet te druk, de apparatuur staat niet te dicht op elkaar wat bij heel veel sportscholen wel zo is. Ik wil daar zelfs 13 km voor rijden, terwijl er in de buurt andere sportscholen zijn. Verder vind ik het personeel gezellig en er hangt een ontspannen sfeer."

Amrah (33 jaar) | meer dan 6 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 8
Personeel: 7
Sfeer: 8
Hygiene: 9
Eindscore 8

"Voor mijn werk zit ik veel op de weg en wil ik graag even ontspannen door te gaan sporten met als doel om mijn hoofd te legen en door de beweging af te vallen en daardoor weer wat extra energie te krijgen. Bij de rondleiding viel het mij op dat de club en de kleedkamers schoon waren, dat er verder genoeg apparatuur was. Mijn beslissing om bij Basic-Fit Almere te gaan sporten komt door de diversiteit van de mensen, niet teveel jong/oud, de lage prijs en de ruime openingstijden vooral in het weekend. Verder ben ik ook er blij met de ruime en gratis parkeergelegenheid bij de club."Plaats een review over Basic-Fit Almere


captcha
algemene voorwaarden


Loader